Napelem telepítés

Egy napelemes rendszer létrehozásához mérnöki, finanszírozási, pályázati, villamossági és hatósági előkészítésre van szükség - legyen szó akár családi házról, akár ipari ingatlanról, vagy földre rögzített naperőműről.

Az igények, lehetőségek felmérése az első lépés: emailes és telefonos egyeztetés után munkatársaink kiszállnak a telepítés tervezett helyszínére, hogy felmérjék a tájolást, árnyékolást, illetve ismertetjük a pályázati és finanszírozási lehetőségeket.

Ezt követi a rendszer villamossági és statikai tervezése, valamint a megfelelő technológia és megoldási lehetőségek kidolgozása.

Napelemes rendszer méretezésénél a fő szempontok: tető mérete, tájolása, és a az áramfogyasztás. Az éves áramfogyasztás alapján lehet megbecsülheti, hogy mennyi napelem váltaná ki teljesen áramfelhasználását. Egy EU-s kalkulátor segítségével Ön is ellenőrízheti, hogy évente mennyi megtermelt kWh-ra számíthat a napelemes rendszerrel - erről bővebben itt olvashat.

Napelem felszerelés tetőre

A megrendelés után munkatársaink kiszállítják a napelemeket, invertereket és a rögzítő szerelvényeket. Maga a telepítés egy családi ház esetén 1-2 nap alatt megtörténik, az előkészítés és hálózati csatlakozás azonban több hetes folyamat.

A Manitu Solar a telepítés összes lépésében segítséget tud nyújtani - bármilyen kérdés esetén elérhetőségeinket itt találja.

 

 

Jelenleg elérhető pályázatok:

Magánszemélyek részére:
nem várható 2012-ben

Cégek, alapítványok, önkormányzatok részére:
- KEOP pályázatok 2013-banÉrtesítés pályázatokról:
Email: 

 

Ezen oldalunkat ritkán frissítjük.

Ez volt az első weboldalunk. Cégadataink, elérhetőségeink frissek és élnek itt is.

De ha a legfrissebb információkat keresi akár rólunk, akár napelem pályázati ügyben:

(pl. referenciáinkat is ott frissítjük)